Scheidingspraktijk in Apeldoorn

Uw scheiding, onze begeleiding

Gaan u en uw partner scheiden in Apeldoorn? Dan kunt u de scheiding uiteraard zelf regelen. Of u kunt de Scheidingspraktijk inschakelen. Wij hebben jarenlang professionele ervaring met het begeleiden van echtscheidingen. Daardoor weten wij dat dit een zeer vervelende periode is voor u en uw gezin. We kunnen een scheiding aanvragen niet leuker maken, maar we kunnen u het wel gemakkelijk maken. Bij ons vindt u hulp met praktische zaken en kennis van het beperken van emotionele schade bij kinderen. Vraag ons ernaar!

Veelzijdig aanbod in Apeldoorn

Er komt veel kijken bij scheiden. Doordat wij al jarenlang koppels de nodige begeleiding geven, hebben wij veel ervaring en kunnen we u in Apeldoorn van dienst zijn met:

Scheidingspraktijk in Apeldoorn

Scheiden in Apeldoorn

Kindercoach aanwezig

In onze praktijk kunnen we u doorverwijzen naar verschillende specialisten, zoals onze echtscheidingsadvocaat en een notaris. We werken in Apeldoorn bij voorkeur ook samen met kindercoach Tineke Kool. Zij heeft veel ervaring met kinderen en scheiden. Haar programma Zandkastelen is uniek, omdat het kinderen al vanaf het begin van het proces laat wennen aan het echtscheidingsproces. Hierdoor ontstaat meer begrip en blijven de emotionele gevolgen beperkt. Bovendien kunnen hierdoor eventuele problemen op tijd aangepakt worden. Wij raden u deze werkwijze zeer zeker aan.

Bemiddeling scheiding

Scheiden in goed overleg

Bij ons kunt u op een prettige manier uit elkaar gaan in Apeldoorn. Hiervoor is het wel belangrijk dat koppels bereid zijn om mee te werken en bijvoorbeeld actief meedenken over het ouderschapsplan of andere afspraken. Doen ze dat, dan profiteren ze bij ons van:

  • Beperken van emotionele schade
  • Vlotte afwikkeling (binnen drie maanden)
  • Relatief lage basistarieven
  • Onze kennis is up-to-date
  • Uw kinderen staan bij ons centraal

Afspraak in Apeldoorn?

Wilt u dat wij u helpen met een ouderschapsplan opstellen? Of wilt u snel uit elkaar gaan, omdat u een nieuwe start wilt maken in Apeldoorn of elders? Wij helpen u in beide gevallen graag. Maakt u hiervoor een afspraak met ons om kennis te maken. U kunt hiervoor bellen naar 0318-612120 of 06-53351904. Wilt u liever een mail sturen? Dan kunt u een bericht sturen naar onze scheidingsmediator Willem van Harselaar: w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl. Heeft u een vraag voor ons, dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst in Apeldoorn.