Scheidingspraktijk in Gelderland

Dé scheidingspraktijk van Gelderland

Wanneer u en uw partner willen gaan scheiden in Gelderland, dan kunt u hiervoor een advocaat inschakelen. In principe heeft u deze alleen nodig voor het aanvragen van uw scheiding bij de rechtbank of wanneer u en uw partner het niet eens kunnen worden. Is dit niet het geval? Dan raden wij aan om een mediator in te schakelen. Dit is niet alleen prettiger voor u, maar ook voor uw kinderen. Onze mediator biedt namelijk begeleiding tijdens het scheiden van begin tot einde. Zo kunnen wij een echtscheidingsconvenant opstellen, maar ook professionele begeleiding regelen voor uw kind(eren).

Scheidingspraktijk in Gelderland

Bemiddelen bij een scheiding in Gelderland

Volledige begeleiding

Wanneer u de hulp van onze mediator bij scheiding inschakelt, dan wordt u van A tot Z door ons begeleidt in Gelderland. Tijdens een intake gesprek worden uw verwachtingen besproken en nemen wij ons stappenplan door. In de sessies daarna, meestal twee tot vijf, wordt een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant opgesteld. Wij doen echter meer voor u. U kunt bij ons ook rekenen op begeleiding bij:

Dit zijn maar een aantal zaken waar onze mediator bij uw scheiding kan helpen in Gelderland. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag ernaar bij onze medewerkers.

Onze scheidingsmediator

Wanneer u ervoor kiest om onze scheidingspraktijk in te schakelen voor begeleiding bij uw scheiding, dan krijgt u een vaste mediator toegewezen. Zo heeft een een vertrouwd gezicht waar u allerlei zaken mee kunt bespreken. Dit schept vertrouwen. Daarnaast regelt onze scheidingsmediator het gehele scheidingstraject voor u in Gelderland. Zo kan hij uw scheiding aanvragen, maar ook deskundigen inschakelen, mocht dit nodig zijn. Wij hebben goede contacten met externe specialisten in Gelderland, zoals een taxateur, notaris en kindercoach. Onze mediator biedt u rust en zorgt ervoor dat het scheiden goed geregeld wordt.

Contact met deskundigen

Wanneer u gaat scheiden van uw partner en u kinderen heeft, dan wilt u natuurlijk niet dat zij de dupe hiervan worden. De Scheidingspraktijk werkt samen met onafhankelijke deskundigen, waaronder ook een erkende kindercoach. Zij biedt een uniek programma in Gelderland, Zandkastelen, dat kinderen vanaf het begin begeleidt bij het scheidingsproces. Hierdoor kan de emotionele schade beperkt worden en kunnen eventuele problemen op tijd ontdekt en aangepakt worden. Naast hulp voor de kinderen bieden wij hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan en co ouderschap in Gelderland

Profiteer van onze ervaring

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken met onze scheidingsmediator Willem van Harselaar? U kunt ons telefonisch bereiken op 0318-612120 of 06-53351904. U kunt ook een e-mail sturen naar w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl. Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier uit elkaar gaat in Gelderland.