Scheidingspraktijk in Arnhem

Is uw huwelijk voorbij in Arnhem?

Woont u in Arnhem en gaat u scheiden? Dan is het de moeite waard om uw scheiding te regelen bij de Scheidingspraktijk. Wij kunnen u veel praktische zaken uit handen nemen en zorgen ervoor dat de emotionele gevolgen zoveel mogelijk beperkt worden. U kunt bij ons terecht voor sessies onder begeleiding van een mediator in Arnhem waarin we uw echtscheidingsconvenant en eventuele ouderschapsplan opstellen. Onze echtscheidingsmediator is neutraal en onafhankelijk en zet uw wensen en behoeften centraal. Zo maakt u goede afspraken, kunnen we uw scheiding in Arnhem snel afronden en bent u weer klaar voor een nieuwe start.

Meer dan alleen gesprekken

Ons werk voor een groot deel bestaat uit bemiddelingssessies tussen u en uw partner onder leiding van een mediator. Maar wij doen veel meer dan alleen begeleiding van een mediator bij scheiding bieden. U kunt bij ons in Arnhem ook terecht voor:

  • Een scheiding aanvragen
  • Partneralimentantie regelen
  • Afspraken rond co ouderschap
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Juridische afwikkeling naderhand

Samen inhoud documenten bespreken

U heeft een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan nodig wanneer u gaat scheiden in Arnhem. In het echtscheidingsconvenant maakt u afspraken over uw gezamenlijke bezittingen en vermogen. Dit voorkomt een vervelende gang naar de rechter en u kunt altijd terugvallen op de inhoud van dit document. Voor minderjarige kinderen moet u een ouderschapsplan opstellen rond verzorging en opvoeding. Hier zijn wettelijke minimumeisen voor. Wij kennen de huidige wet- en regelgeving zeer goed en kunnen u hier optimaal over adviseren tijdens onze sessies.

Scheidingspraktijk in Arnhem

Scheiden Arnhem

Wij zijn zeer betaalbaar

Veel mensen denken ten onrechte dat een scheidingspraktijk zeer duur is. In vergelijking met een advocatenbureau zijn onze tarieven zeer laag en bovendien bieden wij meer service. We denken met u mee over praktische zaken. Onze prijsopgave is in Arnhem:

  • Zeer betaalbaar
  • Laag basistarief
  • Vooraf bij u bekend
  • Flexibel, u kunt altijd meer uren bijboeken
  • Altijd eerst gratis kennismaken

Wilt u meer informatie?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend informatie en advies opvragen. Onze medewerkers in Arnhem hebben zeer veel verstand van zaken en volgen regelmatig bijscholingscursussen op gebieden van co ouderschap en partneralimentatie. Wilt u in Arnhem een afspraak maken om kennis te maken? Of heeft u een vraag voor onze scheidingsmediator Willem van Harselaar? Wij staan telefonisch (0318-612120 of 06-53351904) en per mail voor u klaar (w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl). Wat kunnen wij voor u in Arnhem betekenen?