Scheidingspraktijk in Arnhem

Is uw huwelijk voorbij in Arnhem?

Woont u in Arnhem en gaat u scheiden? Dan is het de moeite waard om uw scheiding te regelen bij de Scheidingspraktijk. Wij kunnen u veel praktische zaken uit handen nemen en zorgen ervoor dat de emotionele gevolgen zoveel mogelijk beperkt worden. U kunt bij ons terecht voor sessies onder begeleiding van een mediator in Arnhem waarin we uw echtscheidingsconvenant en eventuele ouderschapsplan opstellen. Onze echtscheidingsmediator is neutraal en onafhankelijk en zet uw wensen en behoeften centraal. Zo maakt u goede afspraken, kunnen we uw scheiding in Arnhem snel afronden en bent u weer klaar voor een nieuwe start.

Meer dan alleen gesprekken

Ons werk voor een groot deel bestaat uit bemiddelingssessies tussen u en uw partner onder leiding van een mediator. Maar wij doen veel meer dan alleen begeleiding van een mediator bij scheiding bieden. U kunt bij ons in Arnhem ook terecht voor:

  • Een scheiding aanvragen
  • Partneralimentantie regelen
  • Afspraken rond co ouderschap
  • Vrijblijvend en gratis advies
  • Juridische afwikkeling naderhand

Samen inhoud documenten bespreken

U heeft een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan nodig wanneer u gaat scheiden in Arnhem. In het echtscheidingsconvenant maakt u afspraken over uw gezamenlijke bezittingen en vermogen. Dit voorkomt een vervelende gang naar de rechter en u kunt altijd terugvallen op de inhoud van dit document. Voor minderjarige kinderen moet u een ouderschapsplan opstellen rond verzorging en opvoeding. Hier zijn wettelijke minimumeisen voor. Wij kennen de huidige wet- en regelgeving zeer goed en kunnen u hier optimaal over adviseren tijdens onze sessies.

Scheidingspraktijk in Arnhem

Scheiden Arnhem

Uw situatie

Een scheiding aanvragen is altijd een lastige periode voor iedereen betrokken. Om ervoor te zorgen dat een scheiding aanvragen in Arnhem zo soepel mogelijk verloopt staan wij u bij om ervoor te zorgen dat alles in goed overleg kan gebeuren. Zo weet u zeker dat uw situatie goed is bekeken, overlegt en u niet wordt benadeeld. Een scheiding aanvragen in Arnhem door advocaten zorgt vaak voor een enorme strijd waar 1 van de 2 als verliezer uit komt. Zorg dat het aanvragen van uw scheiding niet een oorlog wordt en kies voor een gematigde oplossing. Samen met jullie kijken wij naar de situatie en de mogelijkheden.

Zijn er kinderen in het spel? Dan is het van belang om een ouderschapsplan in Arnhem op te laten stellen. Wilt u namelijk voor co ouderschap in Arnhem gaan? Of gaat 1 van u weg uit Arnhem? Een ouderschapsplan in Arnhem laten opstellen is altijd belangrijk. Bij een ouderschapsplan bekijken we heel specifiek hoe uw kinderen de minste last kunnen hebben van uw scheiding en het voor hun zo goed mogelijk wordt geregeld. Co ouderschap in Arnhem kan hierbij een goede oplossing zijn, maar co ouderschap is zeker niet altijd de juiste oplossing. Wij zullen in een ouderschapsplan in Arnhem samen met u en uw partner bekijken welke mogelijkheden er zijn, waar jullie voorkeuren liggen en wat de beste oplossing voor de kinderen is. Zo ontstaat een gezond ouderschapsplan waar jullie allebei mee akkoord zijn.

Wij zijn zeer betaalbaar

Veel mensen denken ten onrechte dat een scheidingspraktijk zeer duur is. In vergelijking met een advocatenbureau zijn onze tarieven zeer laag en bovendien bieden wij meer service. We denken met u mee over praktische zaken. Onze prijsopgave is in Arnhem:

  • Zeer betaalbaar
  • Laag basistarief
  • Vooraf bij u bekend
  • Flexibel, u kunt altijd meer uren bijboeken
  • Altijd eerst gratis kennismaken

Wilt u meer informatie?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend informatie en advies opvragen. Onze medewerkers in Arnhem hebben zeer veel verstand van zaken en volgen regelmatig bijscholingscursussen op gebieden van co ouderschap en partneralimentatie. Wilt u in Arnhem een afspraak maken om kennis te maken? Of heeft u een vraag voor onze scheidingsmediator Willem van Harselaar? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan telefonisch via 06 53351904 en per mail voor u klaar (w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl). Wat kunnen wij voor u in Arnhem betekenen?