Scheidingspraktijk in Bennekom

Gaat u scheiden in Bennekom?

Willen u en uw partner een scheiding aanvragen in Bennekom en wilt u op een goede manier uit elkaar gaan? Dan doet u er goed aan om de Scheidingspraktijk in te schakelen. Wij kunnen u in een aantal sessies helpen en een mediator zal uw scheiding begeleiden om goed uit elkaar te gaan. Ook kunnen we u helpen met regelen van praktische zaken. En wanneer u kinderen heeft, doen wij er alles aan om de gevolgen te beperken. Zo zorgen we er samen voor dat het scheiden in Bennekom netjes geregeld wordt. U bent klaar voor een nieuwe start!

Bennekom

Vaste scheidingsmediator

Bij ons krijgt u een vaste scheidingsmediator, zodat u een vertrouwd gezicht heeft en u een vertrouwensband kunt opbouwen. Deze mediator regelt het gehele traject voor u in Bennekom. Hij zet uw wensen en uw belangen voorop, en eventueel ook uw kinderen als u die heeft. Hij heeft goede contacten met externe deskundigen, zoals een notaris, taxateur en kindercoach. Zijn ervaring en kennis geeft u rust en vertrouwen in een emotioneel heftige periode. Samen zet u stappen een gaat u een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opstellen.

Relatief voordelig basistarief

Bij de Scheidingspraktijk profiteert u van een tarief dat flink lager is dan een advocaat. Bovendien bieden wij u meer begeleiding voor hetzelfde geld. We zorgen voor een vlotte afwikkeling, zodat u een nieuwe start kunt maken in Bennekom of ergens anders. We denken met u mee over partneralimentatie en co ouderschap. Dit doen niet alle advocaten en anders kost het u veel geld. Ook vinden we het belangrijk om vooraf een kostenplaatje met u te bespreken, zodat u niet achteraf voor een vervelende verrassing komt te staan.

Wij zijn professionals met veel kennis

U vindt bij ons experts op het gebied van scheiding, omdat wij dagelijks te maken krijgen met mensen die willen scheiden en bijvoorbeeld een ouderschapsplan willen. Wij waarborgen onze kwaliteit in Bennekom door:

  • Te werken met een echtscheidingsadvocaat
  • Alle stukken inhoudelijk en juridisch goed te controleren
  • Op de hoogte te blijven van ontwikkelingen met een kennisdatabase
  • Een goede opleiding
  • Het volgen van bijscholingscursussen

Veel voordelen

U profiteert van veel voordelen als u ervoor kiest om ons uw echtscheiding te laten begeleiden. Wij nemen u veel praktische zaken uit handen. Onze mediator begeleidt u op neutrale en onafhankelijke wijze naar een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant waar beide partijen zich in kunnen vinden. Wilt u ook ook op een prettige manier scheiden in Bennekom? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0318-612120 of 06-53351904 of u kunt mailen naar w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl. Onze scheidingsmediator staat voor u klaar in Bennekom om u vrijblijvend informatie en advies te geven.