Scheidingspraktijk in Ede

Regel uw scheiding goed

Wilt u uw scheiding in Ede goed regelen en zijn er kinderen in het spel? Dan is het verstandig om de professionals van de Scheidingspraktijk in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met scheidingen. Onze aanpak is erop gericht om de emotionele schade, met name voor kinderen, te beperken. Dit doen wij door middel van een helder stappenplan en het duidelijk regelen van praktische zaken. Wij kunnen u in Ede helpen met het opstellen van een ouderschapsplan of een mediationtraject. Een goed geregelde scheiding vormt de beste basis voor uw nieuwe start!

Waar kunnen wij mee helpen?

Wanneer u gaat scheiden, dan kunnen wij u helpen om deze emotionele periode goed af te sluiten. Wij helpen u met het regelen van praktische zaken en beperken emotionele schade zo veel mogelijk. U kunt bij ons in Ede terecht voor:

Scheidingspraktijk Ede

Ons heldere stappenplan

Wanneer u gaat scheiden en bij ons komt in Ede voor begeleiding en hulp, dan werken wij in principe altijd volgens een vast stappenplan van vier heldere stappen.

 1. Een gratis kennismaking, waarin u kunt kennis maken met ons en u meer informatie krijgt.
 2. Een intake, waarin wij uw vragen inventariseren en de loop van het traject voor u uitleggen. We maken een eerste offerte op en leggen afspraken vast in een mediationovereenkomst.
 3. Deskundige hulp van een mediator bij scheiding, in gemiddeld twee tot vijf gesprekken leggen we belangrijke afspraken tussen u en uw partner vast. We stellen een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan
 4. Het definitieve echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan
 5. Onze advocaat zorgt voor de juridische afwikkeling.

Daarom de Scheidingspraktijk

U krijgt niet dagelijks te maken met scheidingen en het bepalen van bijvoorbeeld partneralimentatie. Wij hebben dagelijks ervaring met koppels die gaan scheiden en hun zaken netjes willen regelen. Vanuit onze vakkennis en praktijkervaringen kunnen wij u uitstekend helpen. Bij ons profiteert u in Ede van de volgende voordelen:

 • U krijgt een vaste scheidingsmediator, die het hele traject voor u regelt.
 • Wij zetten de kinderen, uw wensen en belangen centraal.
 • Wij hanteren een relatief laag basistarief, dat wij vooraf met u bespreken.
 • Onze vakmensen zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving.
 • Wij werken samen met een eigen echtscheidingsadvocaat.
 • U vindt bij ons rust en vertrouwen in een heftige en onrustige periode.

Ons inschakelen in Ede?

Wij kunnen in gemiddeld twee tot drie maanden een volledig scheidingstraject afronden. Wilt u dat wij ook een mediator uw scheiding begeleidt in Ede? Dat kan. U kunt vrijblijvend informatie en advies vragen aan onze scheidingsmediator Willem van Harselaar. U bereikt hem telefonisch via 06 53351904. Wilt u liever een mail sturen, dan kan dit via w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl of via het contactformulier op onze website. Laat ons u helpen om uw echtscheiding in Ede tot een goed einde te brengen.