Scheidingspraktijk in Lunteren

Een nieuwe start in Lunteren

Een scheiding aanvragen in Lunteren betekent dat u een moeilijke periode zult meemaken. Er komen veel emoties los bij u en uw partner en er moet veel geregeld worden. Daarom kan professionele hulp erg prettig zijn. De Scheidingspraktijk heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van scheidingen en weet precies op welke zaken u moet letten. Ook kunnen we u helpen om goede afspraken te maken en kunnen we samen een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opstellen. U kunt binnen drie maanden gescheiden zijn. Zo bent u klaar voor die nieuwe start in Lunteren of elders.

Daar zijn we voor

U kunt in Lunteren ook een advocaat inschakelen om u te helpen met de officiële documenten. Dit gaat u waarschijnlijk meer kosten dan ons zeer lage basistarief. Bovendien kunnen wij u met meer zaken helpen dan uw advocaat:

  • We begeleiden uw scheidingstraject van A tot Z.
  • Bij ons is een snelle afwikkeling van twee tot drie maanden mogelijk.
  • Onze kennis van wet- en regelgeving is altijd up-to-date.
  • We kunnen u in twee tot vijf sessies vaak al helpen.
  • Wij zoeken uit hoeveel partneralimentatie u hoort te betalen.
  • We geven u advies over het regelen van co ouderschap.
  • U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend meer informatie.

Bovendien werken we samen met externe deskundigen en een echtscheidingsadvocaat. Zo kunnen we u in Lunteren altijd doorverwijzen naar onze collega’s.

Scheidingspraktijk in Lunteren

Bemiddeling

Hoe loopt een mediation scheiding?

Wanneer u en uw partner in staat zijn om samen afspraken te maken over de gezamenlijke bezittingen en kinderen, dan kunt u in Lunteren voor een begeleiding van een mediator bij uw scheiding kiezen. U vermijdt dan een gang naar de rechter. Hierdoor is de kans groter dat u allebei tevreden kunt zijn over de gemaakte afspraken. In twee tot vijf sessies bespreken we verschillende onderwerpen met u. Doordat onze neutrale en onafhankelijke echtscheidingsmediator u helpt, komen veel stellen tot heldere en eerlijke afspraken. Die leggen we vervolgens officieel vast in documenten, zoals het ouderschapsplan.

We begeleiden u graag

Scheiden kunnen we niet leuker maken voor u in Lunteren, maar wel gemakkelijker. We begeleiden u tijdens het gehele proces, geven u praktische tips en proberen om de emotionele schade zo veel mogelijk te beperken. Dit lichten we graag toe in een gesprek ter kennismaking. Wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar 0318-612120 of 06-53351904 of stuur onze scheidingsmediator Willem van Harselaar een mail: (w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl). U kunt ook contact opnemen wanneer u een vraag heeft. Wij geven u in Lunteren vrijblijvend advies.