Scheidingspraktijk in Veenendaal

Uw scheiding in Veenendaal met een mediator

Wilt u uw scheiding aanvragen in Veenendaal, maar weet u niet hoe of waar te beginnen? Dan lijkt het logisch om eerst een advocatenkantoor te bellen. Toch is er een ander en voordeliger alternatief. De Scheidingspraktijk kan u begeleiden bij het regelen van praktische zaken. Wij staan klaar voor zaken als een ouderschapsplan opstellen en het bepalen van partneralimentatie. Maar ook bij een echtscheidingsconvenant helpen wij u in Veenendaal. Dit doen we door middel van een aantal sessies onder begeleiding van een mediator in Veenendaal die uw scheiding helpt beter te verlopen. Hier moeten beide partijen dan wel voor openstaan. Met ons stappenplan helpen wij u op weg naar een nieuwe start.

Begeleiding van A tot Z

Wij hebben dagelijks ervaring met alles wat bij een echtscheiding komt kijken. Daardoor kunnen we u precies vertellen hoe het zit met uw huis, alimentatie of kinderen. U krijgt bij ons begeleiding gedurende het hele echtscheidingstraject, dus al bij het aanvragen van de echtscheiding. Ook helpen we in Veenendaal met:

Scheidingspraktijk Veenendaal

Goedkoper dan een advocaat

Wist u dat hulp van een mediator bij scheiding uiteindelijk vaak voordeliger is dan het inschakelen van een advocaat? Bovendien krijgt u meer dienstverlening voor uw geld. Wij geven u niet alleen advies, maar zorgen ook voor een vlotte afwikkeling in Veenendaal. Hiervoor rekenen wij een relatief laag tarief dat we vooraf met u bespreken. Hierdoor heeft u niet te maken met nadelige financiële verrassingen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een onbeperkt aantal uren. Meestal hebben koppels twee tot vijf sessies nodig, maar u kunt meer gesprekken boeken als dat nodig is.

Oog voor uw kinderen

In de Scheidingspraktijk werken we in Veenendaal samen met onafhankelijke professionals, zoals een echtscheidingsadvocaat, notaris, taxateur en fiscaal specialist. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een erkende kindercoach. Tineke Kool werkt met het Zandkastelenprogramma. Dit programma is uniek, omdat het al vanaf het begin van de echtscheidingsprocedure wordt ingezet. Daardoor kan het de gevolgen van scheiden voor kinderen aanzienlijk beperken. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden in Veenendaal.

Vraag gerust om informatie

Een goed geregelde echtscheiding is de basis voor een goede en nieuwe start, daar geloven wij in bij de Scheidingspraktijk. Wilt u ons inschakelen voor hulp van een mediator bij uw scheiding? Of wilt u eerst vrijblijvend meer informatie opvragen? Neemt u dan contact met ons op. Onze scheidingsmediator Willem van Harselaar staat u graag te woord. U kunt bellen naar 0318-612120 of 06-53351904 of mailen naar w.vanharselaar@scheidingspraktijk.nl. Wij helpen u graag om uw scheiding in Veenendaal goed te regelen.